Turkcell Sahur Son Dakika

29 Haziran 2014 Pazar

Flaş Haber! Turkcell kullanıcıları sahurda bedava internet kullanıyorlar. 2014 yılında yeni bir kampanya başlatan Turkcell Ramazan ayı boyunca saat 02:00 - 06:00 arasında kullanıcılarına bedava internet kullanma hakkı veriyor.

Kampanyaya katılım ve diğer sorularınıza cevaplar için derlediğimiz konumuzu ziyaret edebilirsiniz.


Read more and download driver...>>

DHBT Örnek Sorular

26 Haziran 2014 Perşembe

Din hizmetleri alan bilgisi testi için ÖSYM tarafından örnek sorular yayınlandı. Bu örnek sorulara bakarak sınavda çıkacak soru tipni öğrenebilirsiniz.

İşte Din hizmetleri alan bilgisi testi için ÖSYM'nin yayınladığı örnek sorular dökümanı;


Read more and download driver...>>

Nerede oy kullanacağım?

25 Haziran 2014 Çarşamba

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşıyor. Bu seçimlerde oy kullanacak seçmenler nerede oy kullanacağım sorusunun cevabını arıyorlar. YSK sistemi üzerinden 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nerede oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

İşte YSK seçmen sorgulama sistemi


Read more and download driver...>>

Mühendislik Tamamlama Son Dakika

21 Haziran 2014 Cumartesi

2014 mühendislik tamamlama sınavı için flaş gelişme!

Mühendislik tamamlama sınavına başvurmak isteyenler, sınav başvuru kılavuzu yayınlandı. Başvuru kılavuzundan sınav ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

İşte sizlere mühendislik tamamlama için başvuru kılavuzu


Read more and download driver...>>

Survivor Final

19 Haziran 2014 Perşembe

Survivor final bölümü ile sona erdi. Survivor birincisi bu gece belli oldu. Survivor 19 Haziran gecesi ile bitti. Peki şampiyon kim oldu? Survivor birincisi ne kadar ödül alacak?

Survivor final bölümü ile ilgili merak ettiğiniz her şey sizlerle;


Read more and download driver...>>

Türkiye Brezilya Fark Son Dakika Haber

15 Haziran 2014 Pazar

Türkiye brezilya Flaş Son Dakika Brezilya'da oynanan dünya kupası maçlarının ülkemizde çok geç saatlere denk geliyor olması nedeniyle Türkiye ile Brezilya arasındaki saat farkı merak edilir oldu. Peki nedir bu iki ülke arasındaki saat farkı? Maçlar neden ülkemizde çok geç saatlere denk geliyor?


Read more and download driver...>>

Türkiye Brezilya Son Dakika Haber

Flaş Son Dakika Brezilya'da oynanan dünya kupası maçlarının ülkemizde çok geç saatlere denk geliyor olması nedeniyle Türkiye ile Brezilya arasındaki saat farkı merak edilir oldu. Peki nedir bu iki ülke arasındaki saat farkı? Maçlar neden ülkemizde çok geç saatlere denk geliyor?


Read more and download driver...>>

LYS1 Soruları

2014 lys1 sınavı tamamlandı. Sorular bildiğiniz gibi ÖSYM tarafından yayınlanmayacak. Ancak sosyal medya tam da bu aşamada devreye giriyor. Sınava giren tüm adaylar akıllarında kalan soruları haber sitelerinde paylaşıyorlar. 

Sizler de akıllarda kalan bu soruları görmek veya paylaşımda bulunmak için sizin için derlediğimiz şu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Read more and download driver...>>

LYS Son Dakika

14 Haziran 2014 Cumartesi

2014 LYS sınavı tamamlandı. LYS-4 soru paylaşımlarını burada toparlayacağız. LYS4 sınavına girenler sınav sorularını ve cevapların şu sayfamızda paylaşabilirler.

İşte LYS4 soru ve cevapları;


Read more and download driver...>>

LYS4 Tarih Coğrafya Felsefe

Son Dakika

LYS-4 sınavı tamamlandı. Tarih Coğrafya ve Felsefe grubu sorularının bulunduğu LYS-4 sınavının tamamlanmasının ardından sıra soru ve cevap paylaşımına geldi.

FLAŞ FLAŞ

İşte LYS-4 soru ve cevaplarından gruplarına göre bölümler;


Read more and download driver...>>

Muhteşem Yüzyıl

11 Haziran 2014 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl final bölümü yayınlandı ve dizi sona erdi. Kanuni Sultan Süleyman'ın ölüm sahnesi izleyicileri ekranlara kitledi. Muhteşem Yüzyıl son final bölümü 11 Haziran gecesi yayınlandı.

işte izleyicileri ekranları başına kitleyen bu muhteşem ölüm sahnesi;


Read more and download driver...>>

Surivor Kim Elendi?

9 Haziran 2014 Pazartesi

Survivor da bu gece kim elendi, survivor yarışmasında sona yaklaşılıyor. Survivor da bu akşam elenen yarışmacı kim oldu?

Survivor yarışmasının bu gece elenen ismi açıklandı. İşte yarışmaya veda eden yarışmacı


Read more and download driver...>>

2014 PMYO Son Dakika

2 Haziran 2014 Pazartesi

2014 PMYO sınavına başvuracak adayların akıllarındaki yaş sınırı ne olacak sorusunun cevabını sizler için derledik. 2014 pmyo sınavına girebilmek için yaşınız kaç olmalı? İşte detaylar;


Read more and download driver...>>