Ankara Yılbaşı Programları Son Dakika

8 Aralık 2013 Pazar

Son dakika programlar Ankara Yılbaşı Derler ki «hayat, yaşamak zorunda böylece sizin hakkınızda öğrendim Google». Sadece bir soru - hangi ışığında size sunulan bu en Google? Çünkü her yerde araba şirketleri kamera ile çekilmiş tüm üst üste ve sonuçları birbirinden oldukça неожиданны.

Hayat yaşamak gerekir, böylece sizin hakkınızda öğrendim Google?

Okumaya devam!

Sıcak şeyleri ve kayak 

Kız güzellik Dün Yorum

 Sıcak şeyleri ve kayak

Okumaya devam!

Etkileri yıkıcı смерчей 

Fotoğraf fotoğraf kasırga Dün Yorum

Cennet her zaman благоволят adam. Bazı atmosferik ankara yılbaşı bir fenomen olabilir çarpıp binlerce hayat yok, çok sayıda bina bulunmaktadır. Benzer etkileri genellikle terk kasırga. Örneğin, Мэттунский kasırga nedeniyle 7 saat 20 dakika geçti ve ABD içi 500 km öldü, 110 kişi.


Her yıl gelen смерчей acı ABD sakinleri. Bakalım ne bırakır sonra kendilerini bu kötü harikasıdır.

Etkileri yıkıcı смерчей

Okumaya devam!

Alışılmadık bir şekilde söz yıldönümünde ortak bir yaşam 

Video video 06.12.2013 21:00 1 yorum

Adam bir kız ile karar çok sıradışı dikkat yıldönümü kendi ortak yaşam ve taahhüt tehlikeli aşırı atlama kayakla atlama, yatakta yatarken.

Alışılmadık bir şekilde söz yıldönümünde ortak bir yaşam

Okumaya devam!

Aşırı eşiğinde insan yetenekleri 

Video video 06.12.2013 20:00 Yorum

İnsanlar - inanılmaz yaratıklar. Hayvanlardan farklı kılan sadece yetenek здраво düşünmek, ama sürekli peşinde yeni başarılar. Hoş geldiniz uygun kayıtlar, вобравшая içinde kendinizi çok sayıda severler экстрима gösteren gerçek bir insan.

Aşırı eşiğinde insan yetenekleri

Okumaya devam!

En unutulmaz fotoğraf, National Geographic Photo Contest 2013. Bölüm 1 

Fotoğraf fotoğraflar national geographic 06.12.2013 19:05 Yorum

30 kasım 2013 yılı National ankara yılbaşı programları Geographic aldı girişte herhangi isteyen, ve, sınırsız sayıda. Kazanan fotoğraf yarışması ilan edilecektir aralık alacak ödül oluşan kapsamlı bir paket. Parasal $10000 de şanslı davet edilecektir karargahına National Geographic, nerede yapılacak yıllık bir seminer. Bakmak için teklif en parlak, benim görüşüme göre, çalışma yarışmacılar bu noktada.

En unutulmaz fotoğraf, National Geographic Photo Contest 2013. Bölüm 1Fotoğraf: Sergio Amiti/National Geographic Photo Contest

Okumaya devam!

Gerçekçi dik robo dans. 

Video video 06.12.2013 19:00 Yorum

Japon dansçı Kenichi, непереводимой rusça soyadı Ebina vurdu jüri yetenek yarışması ile gerçekçi-dik bir dans. Bakıyoruz hayranım.

Gerçekçi dik robo dans.

Okumaya devam!

Noel filmleri çocuklar için 

İlginç yeni yıl 06.12.2013 19:00 Yorum

Çocukları çok seviyorum Yeni yıl ve bekliyor sabırsızlıkla. Lütfen kendinizi çocuğun новогодними karikatürler, ver ona sevinç hissi, tatil, masal ve sihirli!

Noel filmleri çocuklar için

0 yorum:

Yorum Gönder