Sayısal loto sonuçları Son Dakika

28 Aralık 2013 Cumartesi

Son Dakika Flaş Haber 28 AralıkLoto Piyango Sonuçları

Loto sonuçlar , bu akşam açıklanmıştır. 28 Aralık buradaloto çekiliş sonuçları yakında olacak.Milli Piyango İdaresi , 21.30 burada.sonuclarloto çekiliş sonuçları eklenecektir ...

Loto Nasıl OynanırOyunu Eksen ?

Katılımcılarınİdaresi tarafından sayısal loto sonuçları 28 aralık düzenlenenMilli Piyango ,piyango numaraları 1-49 seti , 6 , 5 , 4 , ve 3sayının doğru tahmin tarafından belirlenen vekısa , "oyun " dayalı olacak şans oyununda belirtildiği gibi .

Oyunun bir küre tarafından kullanılmak üzere özel çekiliş çekilişsayısını belirlemek içinikramiyeyi kazanacakplanına göre dağıtılacak. Çekilişler ,İdare tarafından belirlenen ,gün ve saatte gerçekleştirilir .

İkramiyeler yetkili satıcı ödenen veİdare tarafından belirlenen , Şubeler , sorumlu olduğunu sağlanmaktadır .

Ikramiyeler , uzmanlar eğitimli hekim ve ödemetarihlerinin bayiyönetimi tarafından belirlenir . Ikramiyeler , dışarı bir süre sonra, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl .

Sistem ikramiye biletleri ödenmemesi , sahte tarafından kabul değişmiş , yırtılmış , zaman aşımına uğramış , iptal edilmez . Bonus bilet azındanbilet üzerinde bir numara , barkod , güvenlik numarası alınması için ödenebilir vebiletgeriseri numarasını açmak okunması gereken bir yoldur .

0 yorum:

Yorum Gönder