Fenerbahçe Fethiyespor Son Dakika

4 Aralık 2013 Çarşamba

Olarak Hintikka gerilmeleri onun 1970, yukarıdaki argüman olduğunu göstermek için amaçlamıştır sadece KK prensibi tutar için çok güçlü bir, idealize ilim anlayışı, farklı olabilir ve bu kavramın gündelik söylem. Bu nedenle, Hintikka can kaçınmak itiraz söylüyorlar prensibi ile çakışıyor bizim gündelik bilgi talep etti. Böyle bir itiraz diyor ki, ne zaman talepte bulunulması birisi bilir ki bu p veremez genellikle iddia edilebilir biliyorlar biliyoruz p, bildikleri biliyorlar biliyoruz p, ve böylece (krş. Rynin 1967: 29). Gerçeğini hazır olmadığı için bu iddia şeyler olduğunu gösterebilir KK prensibi başarısız bizim için sıradan ilim anlayışı, ama bu prensibi olduğunu göstermez için başarısız olursa, güçlü kavram Hintikka akılda vardır. Benzer şekilde, bir itirazının KK prensibi engeller bilgi olmaktan atfedilen hayvanlar ve küçük çocuklar (ilim anlayışı, yoksun olduğunu bilemez ve bu yüzden biliyorlar) için sorun teşkil etmez fenerbahçe fethiyespor golleri Hintikka. İçin şöyle denilebilir ki, zaman bilgi atfedilmiştir bu tür konular, gündelik bilgi kavramı kullanılıyor onun yerine güçlü bir kavramdır.

Eğer KK için geçerlidir prensibi sadece bir ilim anlayışı oldukça farklı kavramı bizim gündelik, olmalı o zaman neden bunu istiyoruz? Göre Hintikka, onun olmalarından kaynaklanacak faiz rağmen (bizim günlük arasındaki farklar kavramı ve güçlü kavramı) vardır "pek çok filozof, geleneksel hem de çağdaş" kim ilim anlayışı, güçlü kullanmak için ilkesine tutar (1970: 148). Hintikka düşünüyor, o görerek KK prensibi tutar için bu kavramı güçlü bir gör kavramı ile ilgili sorunlar olduğunu (ve böylece sorunları filozoflar için onu kullanın). Savunur hitap ederek bu amacı hakkında bazı fikirler felsefi ve bilimsel araştırmaya tarafından öne sürülen iş Karl Popper.

Göre bu fenerbahçe fethiyespor özeti Popperian fikirler, daima düşünür ve bilim adamlarının teşvik etmeyi hedeflemektedir sorgulama ve tartışma; onlar asla buna bir son getirmek için çalışacağız. Çünkü bu, onlar tercih etmemelidir bir ilim anlayışı gerektiren içinde kesin delil Hintikka duygusu. İçin için delil olan P kesin bu anlamda işler içine başka bir fenerbahçe fethiyespor soruşturma P anlamsız ve benzeri gibi davranan bir "tartışma stoper." Ve ne düşünür ve bilim adamlarının matuf olmalıdır teşvik eden deliller ileri sorgulama ve tartışma kanıt yerine durduran. (Hintikka 1970: 148-9)

Bir başka sorun olarak güçlü olan ilim anlayışı Hintikka kısaca bahseder o standartları karşılamak gerektiğini, bu kavramı karşılamak için, gerçek olamayacak kadar yüksek görünüyor (1970: 149). Sen-ebilmek görmek bu sorun daha net görerek, KK prensibi tutar için güçlü bir kavramdır. İçin, olarak görülen olacaktır bölüm 3, düşünmek için bir ziraat kupası golleri neden yoktur her tekrarında bir insanın bilgisini gerektirir bir epistemik bir çürüme pozisyon. Bu nedenle, KK prensip anlamına görünüyor, implausibly, biri olmalıdır sonuna kadar güçlü epistemik pozisyon tanısın.

0 yorum:

Yorum Gönder