Merkezi Sınav Soruları Son Dakika

29 Kasım 2013 Cuma

Merkezi ortak sınavlar Zor problemin bilinç sorunu olduğunu açıklayan herhangi bir fiziksel neden devlet yerine bilinçli nonconscious. Bu sorunu açıklayan neden var "şey" gibi bir konu için bilinçli deneyim, neden bilinçli zihinsel durumları "yanar" doğrudan ve görünür konu. Olağan bilimin yöntemleri içerir açıklama fonksiyonel, dinamik ve yapısal özellikleri-neler olduğunun açıklanması bir şey yok, zaman içinde nasıl değiştiğini ve nasıl bir araya koymak. Ama sonra bile açıkladık, fonksiyonel, dinamik ve yapısal özellikleri bilinçli zihin, biz hala anlamlı bir soru sorarsanız, Neden bilinçli mi? Bu gösteriyor ki, bir açıklama bilinç olağan ötesine gitmek zorunda kalacak bilimin yöntemleri. Bu nedenle bilinç sunar sabit bir bilim sorun, belki işaretleri sınırlarını ne bilim açıklayabilir. Nedenini açıklayan bir bilinç oluşur hiç yaşıyla birlikte sözde "sorunları kolay" bilinç: ingilizce Merkezi Sınavlar sorunlarına işlevini açıklayan, dinamiği, yapısı ve bilinç. Bu özellikler can açıklanamaz her zamanki gibidir bilimin yöntemleri. Ama bu yapraklar neden sorusu gibi bir şey var konuyu her zaman için bu işlevler, dinamiği ve yapılar mevcuttur. Bu zor bir sorun.


Daha ayrıntılı olarak, zorluk ortaya çıkar mümkün görünmüyor çünkü nitel ve öznel yönleri de bilinçli deneyim-bilincin nasıl "hissediyor" olduğu gerçeğini ve doğrudan "benim için"-fit into a physicalist ontoloji, oluşan bir temel öğelerinden sadece fizik plus yapısal, dinamik ve fonksiyonel kombinasyonları bu temel unsurudur. Göründüğü bile bir yaratık tam bir belirtimidir fiziksel açıdan yanıtsız bırakır yaratık olup olmayacağı sorusu bilincine sahiptir. Ve öyle görünüyor ki, biz kolayca tasavvur yaratıklar gibi sadece bizi fiziksel ve işlevsel yine de bilinç eksikliği. Bu da göstermektedir ki fiziksel bir açıklama temelde merkezi ortak sınav soruları bilinç eksik: yapraklar gibi ne olduğunu bir türlü konu için, için konu. Var olmak giderilebilir gibi değil açıklayıcı gap fiziksel dünya arasında ve bilinç. Tüm bu etkenler sabit sabit sorun.


Sabit sorun oldu böylece adlı David Chalmers 1995 yılında. Önemli bir sorun araştırmasının odak çağdaş zihin felsefesi ve hatırı sayılır bir vücut ampirik araştırma psikoloji, nöroloji ve hatta kuantum fiziği. Sorun dokunur sorunla ilgili olarak ontoloji, niteliği ve sınırları ile ilgili bilimsel açıklama, doğruluğu ve içgözlem ve kapsamı ve birinci şahıs bilgi, merkezi ortak sınavlar ingilizce soruları ama bir kaç isim. Tepkiler çok sert sorun bir düpedüz aralığı sorunun inkarı için doğal azaltma için panpsychism (iddiası her şey bilinçli bir dereceye kadar) tam gelişmiş zihin-beden ikiliği.

0 yorum:

Yorum Gönder