Merkezi Sınav Soruları Son Dakika Haber

28 Kasım 2013 Perşembe

Merkezi sınavlar son dakika haber! Flaş Yüksek puanlama yıl sonu Old trafford'da, Kanguru boğulmuş ruhlu onların meydan Trans-Tasman rakipler olmuştu uçlu bazıları tarafından bir neden üzgün. Wendell Denizci ile güçlü bir performans ortaya koydu iki çalışır ve Mat Rogers vardı mükemmele yakın bir öğleden sonra boot olarak Avustralyalılar bitti 40-12 kazananlar taçlandırıldığı ve dünya şampiyonları altıncı başarılı zamanı.
Avustralya gaz bastı kick-off, yırtılma, her fırsatta Yeni Zelanda. Ama Kivi savunma dimdik durdu, her ne kadar onlar neredeyse yiyen sonra 22 dakika. Denizci baktı ilk gol var deneyin sonra oyunun bir patlama aşağı, sağ kanat için sadece resmi video için kural Stephen Kearney engellediğini Brisbane player, İnternetten topraklama dışında topu. Bak güvensizlik Sailor üzerinde yüz vermediğim için oradaydı, ama o, açıkça izin vermedi karar onun oyun etkiler. Merkezi Ortak Sınav Soruları ve Cevapları Türkçe Matematik ve Din Üç dakika sonra, onun grubber tekme peşinden ayrılmıyor Matt Gidley, döven Kearney aşağı bir dokunuş. Rogers, varsayarak görevlerinden tekme yerde yaralı Ryan Gırdler, indi dönüşüm 6-0 açmak için bir kurşun. Yeni Zelanda az fırsat vardı, saldırgan devam olmalarına rağmen ilk yarısı bitmiş şiddetle. Ama o sırada favorileri Avustralya kim bakmış denetim girdi ve haklı önünde mola.

Bu ikinci yarısından başlamak yukarı yapıldı görünüşüne göre bir erkek streaker. Ne zaman oyun nihayet got yolu altında ele almaktadır vardı sadece vahşi olarak her zamanki gibi, her iki tarafı veren bir inç. Ancak Avustralya kazandı kenar zaman Brad Fittler split ile savunması için bir geçiş Nathan Hindmarsh, yakın mesafeden gol atan getirerek, skoru 10-0. Rogers hale dönüştürülür 12-0. Yeni Zelanda ilgili değildi aslında havlu atmak ve hemen geri vurmak. Lesley Vainikolo gevşek bir top peşinden ayrılmıyor üzerinde dalış dakika, 49 verdiği karara karşın, yine tarafından yapılan hakem video. Henry Paul indi dönüşüm, açığın geri aşağı altı puan. Kısa bir süre sonra, Avustralya Halfback, Brett Kimmorley, aşağı bir mola yapılan beslemeden önce sağ içinde topu için fullback Darren Lockyer, başka bir askerin deneyin.[20] Rogers' başarılı üçüncü tekme 18-6 yaptı, son şampiyon. Ancak, Kivi hızlı bir şekilde geri vurdu zaman Tonie Carroll beat birkaç Avustralya savunucularını puanı. Henry Paul dönüşüm 18-12 yaptı.
Yeni Zelanda sonra yapılan birkaç hata ve hayati bir devlet bunu Avustralya yararlanmak için başardık. Sailor iki yakaladı çalışır uzayda beş dakika sürer onun taksitli turnuva için 10. Bunların ilk 63 dakika geldi nezaket ters bir pas aldı Gidley. Rogers iki kaçıran ikinci hızlı bir dönüşüm. Kaptan Fittler ihlal sonra Yeni Zelanda savunma dakika 73 üzerinde yaptığı ilk puan için deneyin son dönüştürülen Rogers tarafından. Yedek Trent sonra Barrett bitmiş puanlama ile dönüştürülmüş bir deneyin Rogers tarafından.

0 yorum:

Yorum Gönder